FAQ – Veelgestelde vragen

We gaan met elkaar op weg naar een situatie waarin je volledig inzicht hebt in het gedrag van jouw donateurs en de effectiviteit van jouw fondsenwerving. Je verliest geen tijd meer aan het bij elkaar sprokkelen van allerlei gegevens uit je organisatie maar start gelijk met het bestuderen van de inzichten. De inzichten staan in slechts enkele muisklikken voor je klaar. Aan jou taak om de beste keuzes te maken voor de toekomst.

De Data Inside routekaart naar betere beslissingen bestaat uit 4 fases >>

Dit klinkt eenvoudig, maar kenners weten inmiddels beter. Datastructuren van CRM-systemen bestaan uit vele honderden velden, zijn complex en niet ontworpen om te ontsluiten in dashboards. Bijvoorbeeld, als je een machtiging afsluit omdat je via een TM-campagne een nieuwe (hogere) machtiging opvoert, telt deze dan mee in je uitstroomrapportage? Hopelijk niet, want dit is echt een voorbeeld van upgrading. De data moet dus eerst rapportage-gereed gemaakt worden.

Lees meer >>

Dit zijn voorbeelden van vraagstukken die niet kunnen vanuit een CRM-systeem. In een wordt alle data overschreven en slechts sommige velden worden gelogd. In ons analyseplatform ‘onthouden’ we iedere dag opnieuw hoe de data van gisteren er uit zag. Dit stelt je bijvoorbeeld in staat in te zien hoe jouw relatiebestand zich gedurende het jaar ontwikkelt.

Lees meer >>

Het kan! In ons analyseplatform is het mogelijk om alle veranderingen over alle voorgaande jaren terug te rekenen. Retroactief programmeren noemen we dat. Het is alsof je jouw nieuwe indeling van segmenten al tien jaar had. Zo helpen we je om echt betere beslissingen te maken!

Alle klanten die we bedienen brengen we (anoniem en met toestemming) onder in onze benchmarkdatabase. Zo zijn de prestaties van de markt eenvoudig te vergelijken met jouw cijfers.

Lees meer >>

Ons analyseplatform Bartjens is zo ingericht dat een data-analist iedere denkbare analyse kan uitvoeren. Aggregeren, splitsen, data omvormen, scores berekenen, verbanden leggen, voorspellen, etc. Dankzij de juiste datastructuur en diverse analysesoftware is meer mogelijk dan je denkt.

Lees meer >>

Ons analyseplatform is een ‘onzichtbare’ stap die een wereld naar ongekende mogelijkheden opent.

Lees er alles over >>

Onbeantwoorde vragen?

Heb je toch nog vragen, bel of mail ons gerust. Ons team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden.