Data Inside helpt u graag met het op orde krijgen en houden van uw data structuur. Zo assisteren wij u graag wanneer u migreert naar een ander CRM systeem maar ook detacheren wij onze data professionals om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn


Detachering

Heeft u tijdelijk capaciteit nodig voor database marketing? Door bijvoorbeeld ziekte of vertrek van een collega? Of wilt u een vacature invullen op een wijze die voorziet in continuïteit tijdens ziekte en vakanties? Onze HBO/WO opgeleid specialisten werken met SQL, R, SPSS, Excel en Power BI en beschikken over een combinatie van kennis van fondsenwerving en data. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw organisatie.


CRM migratie

Ieder migratietraject kent een aantal werkzaamheden die je als organisatie zelf moet/kunt uitvoeren. En dan is het erg fijn als er een specialist is die verschillende CRM systemen kent, de waarde van data herkent en de taal van de fondsenwerver spreekt. Wij zijn in staat om u te helpen met het op peil brengen van de data integriteit en advies te geven aan de projectleider over welke data behouden moet blijven na de migratie. Ook ondersteunen we om de data migratie klaar te maken en aan te leveren bij uw nieuwe CRM leverancier. We werken met ervaren, eigen mensen en onze tarieven zijn passend bij de bijzondere doelstellingen die goede doelen drijft.

Menu