Vakdag Fondsenwerving

Nationale Vakdag Fondsenwerving 2020

Op dinsdag 8 september 2020 in ‘De Rijtuigenloods’ in Amersfoort!
Aanvangstijd van 09.00 tot 18.00 uur.

In verband met het verbod op evenementen met meer dan honderd bezoekers, heeft de organisatie besloten om de Nationale Vakdag fondsenwerving te verplaatsen van donderdag 26 maart naar dinsdag 8 september (onder voorbehoud).  

Locatie: Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ  Amersfoort.

De Rijtuigenloods is de nieuwe locatie voor de Vakdag. Vlakbij het centrale treinstation in Amersfoort en dus ideaal te bereiken met de trein.

De Vakdag wordt geopend met een plenaire presentatie van topspreker Ben Tiggelaar. Vervolgens zijn er tal van presentaties van dertig minuten waarin organisaties hun kennis delen met bezoekers. Een van deze presentaties wordt verzorgd door Data Inside waarin Patrick van Roest en Egbert van Put (leden van het adviesteam van Data Inside) vertellen hoe zij de fondsenwerving bij de Leprastichting met behulp van inzichten uit dashboards verbeterde.  

Daarnaast zijn we aanwezig met een stand (standnummer 10) waar we je een demo geven van verschillende dashboards.

De congresorganisatie verzorgt de hele dag koffie, thee, lunch en aan het einde de befaamde netwerkborrel. Een volledig verzorgde Vakdag dus, in een spectaculaire accommodatie. Meer dan genoeg reden om tijd vrij te maken.

Kom je ook en bezoek je onze stand?

Vorig bericht
Klantochtenden
Volgend bericht
Nieuwsbrief Data Inside

Gerelateerde berichten

Menu