Adviesteam Data Inside

Adviesteam

Het adviesteam van Data Inside is gestart. Daarmee kunnen we onze klanten nog beter helpen om de inzichten uit onze dashboards te vertalen naar implementatie. ons adviesteam kan de vertaalslag van inzicht naar implementatie maken en deze ook (mede) verzorgen.

Klanten vertellen ons dat door bijvoorbeeld een gebrek aan eigen capaciteit de inzichten uit de dashboards wel grip geven, maar onvoldoende leiden tot verandering. Daarom hebben we vier ervaren fondsenwervers, die als zelfstandige in de markt werken, getraind als senior users. Het gaat om: Patrick van Roest, Jacqueline Brens, Egbert van Put en Mark van Hemert.

Deze ervaren mensen zijn bijvoorbeeld inzetbaar voor bijvoorbeeld een “kansen-analyse”, waarbij het laag hangende fruit in beeld wordt gebracht en tegelijk wordt aangegeven hoe hierop ingespeeld kan worden. Of denk aan een sessie om een nieuwe gebruiker snel in te werken in het vakgebied en in werken met  dashboards. Of als er een testcampagne moet worden ingericht.

Daarnaast start Data Inside met onze klantochtenden. Zes tot acht maal per jaar organiseren we een inspirerende ochtend om kennis te vergroten en cases te bespreken. Deze ochtenden zullen mede vanuit het adviesteam begeleid worden.

Vorig bericht
Vacature
Volgend bericht
Klantochtenden

Gerelateerde berichten

No results found

Menu