Specialisten die  je ondersteunen…

Training

Samen met ons adviesteam geven we je graag een training om onze dashboards te gebruiken. Een training is altijd op maat waarbij we werken met dagelijkse voorbeelden uit jouw praktijk. Zo trainen we je al werkend, hetgeen direct resultaat voor jouw eigen organisatie oplevert.

Wil je samen met jou en je collega’s een complex probleem oplossen? Dan organiseren we een inhousedag, waarbij onze specialisten zich vooraf inlezen in de problematiek en jullie dashboards. Tijdens de dag doorlopen we de volgende vijf fases: ontdekken, interpreteren, ideeën vertalen naar de praktijk, testen en evalueren.

Detachering

Heb je tijdelijk capaciteit nodig op gebied van database marketing? Bijvoorbeeld door ziekte of vertrek van een collega? Onze hoog opgeleide specialisten werken met o.a. SQL, R, SPSS, Access, Excel en PowerBI en combineren deze kennis met hun kennis van fondsenwerving. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Lees hier het verhaal van Imert die is gedetacheerd bij Kinderpostzegels

Ondersteuning migratie

We ondersteunen bij talloze migraties door ervoor te zorgen dat de data goed en compleet van het oude naar het nieuwe systeem gaat. Doordat wij goede contacten onderhouden met alle CRM-leveranciers weten we precies hoe de nieuwe leverancier de data wil ontvangen. Daar zorgen wij voor. Desgewenst kunnen we vanuit ons netwerk ook als projectleider betrokken zijn. Dit doen wij dan uitsluitend voor meest kritische functies, die direct na de livegang zonder twijfel goed moeten draaien. Denk hierbij aan zaken als: alle data compleet en juist in het nieuwe crm, alle import-, selectie- en incassoprocessen op orde en de inrichting van de belangrijkste rapportages.

<”h4″ class="w-actionbox-title">”Meer”h4″>